Oferta burse pentru doctorat la Institutul Universitar European din Florenta

  • January 17, 2024

INFORMARE

 

privind oferta de burse a Institutului Universitar European din Florența

pentru programele de studii universitare complete de doctorat,

pentru anul universitar 2024 – 2025

 

Ministerul Educației, prin Agenția de Credite și Burse de Studii (www.roburse.ro), anunță că Institutul Universitar European din Florența, Italia (www.eui.eu) a început din 01 noiembrie 2023 înscrierile la programele de studii universitare complete de doctorat, pentru anul universitar 2024-2025.

 

Programele de doctorat au durata de 4 ani și se organizează pentru următoarele domenii:

  • Economie
  • Istorie și civilizație
  • Drept
  • Științe politice și sociale

Informații complete privind aceste programe sunt oferite pe site-ul Institutului Universitar European, www.eui.eu, la pagina: https://www.eui.eu/en/services/academic-service/doctoral-programme.

Ministerul Educației, prin Agenția de Credite și Burse de Studii, acordă cetățenilor români nominalizați de Institutul Universitar European o bursă lunară în valută pentru primii 3 ani de studii doctorale, iar Institutul Universitar European acordă finanțare pentru anul al IV-lea. Pentru anul 2023 cuantumul bursei acordate de partea română a fost de 1440 euro/lună (12 luni / an universitar).

Numărul de burse finanțate de Ministerul Educației, prin Agenția de Credite și Burse de Studii, pentru anul universitar 2024-2025, este de 6.

Informații suplimentare se vor regăsi pe site-ul www.roburse.ro, la pagina Burse de Studii → Bursa I.U.E. → secțiunea Concursuri.

Calendarul desfășurării concursului și condițiile de selecție le puteți găsi pe site-ul https://www.eui.eu, la fiecare program în parte, la secțiunea Selection procedure and criteria.

Persoanele care doresc să obțină o bursă trebuie să participe la concursul organizat de  Institutul Universitar European de la Florența pentru anul universitar 2024-2025.

Pentru informații suplimentare, datele noastre de contact sunt:

Sitewww.roburse.ro

Adresa: Str. Caransebeș nr. 1, etaj 7, sector 1, București (clădirea Institutului Geologic al României)

Telefon:  021/310.19.05

Fax: 021/310.22.17

E-mailburse@roburse.ro

Informare concurs