Invitatie – Conferinta Scolii Doctorale CSD2022 – Universitatea Tehnica ”Gheorghe Asachi” din Iasi

  • February 28, 2022

Vă anunțăm că va avea loc la cea de-A V-a editie a Conferintei Internationale a Scolii Doctorale din
IOSUD-Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, cu tema “Excelenta in studiile doctorale prin inovare, convergenta si interdisciplinaritate”(CSD2022).
Conferinta este programata in perioada 18-20 mai 2022, in regim de videoconferinta, context in care nu se va percepe taxa de participare. Termenul de transmitere a rezumatelor este 8 aprilie, 2022.

Aflata la cea de-a cincea editie, Conferinta Internationala a Scolii Doctorale a Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi (TUIASI) ofera studentilor-doctoranzi din scolile doctorale ale universitatilor
tehnice – si nu numai, din Romania si din strainatate un cadru favorabilpentru comunicarea rezultatelor cercetarii, schimbul de idei si initierea de noi colaborari, rafinarea abordarilor teoretice si metodologice,
incurajand dezvoltarea continua a cercetarii interdisciplinare. Conferinta isi propune sa reuneasca prezentari orale, in limba engleza, care trateaza probleme relevante asociate domeniilor de doctorat: Chimie; Calculatoare si tehnologia informatiei; Inginerie chimica; Constructii civile si instalatii; Inginerie electrica; Inginerie electronica, telecomunicatii si tehnologii informationale; Inginerie energetica; Inginerie industriala; Ingineria materialelor; Inginerie mecanica; Ingineria mediului; Ingineria sistemelor; Inginerie si management. In cadrul conferintei vor fi sustinute si prelegeri de catre personalitati stiintifice de prestigiu din universitati din tara si strainatate cu care TUIASI are stranse colaborari.

Pentru detalii va invitam sa accesati pagina web a conferintei la adresa:
www.csd2022.tuiasi.ro

Anunț conferință

Invitație conferință